ENG
Нүүр

Ахлах, туслах тогооч ( 2 ажилтан )

2016.04.30


Ажлын байранд тавигдах шаардлага

  • Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний стандарт, эрүүл ахуй холбогдох журам, заавар зэргийн өргөн мэдлэгтэй
  • Хоол үйлдвэрлэлийн технологич болон нийтийн хоол мэргэжлээр төгссөн
  • Ресторан үйлчилгээний байгууллагад 5-с дээш жил ажилласан
  • Ахлах болон ерөнхий тогооч хийж байсан туршлагатай
  • Үйлчилгээний Англи хэлний мэдлэгтэй
  • Компьютерийн хэрэглээний программууд дээр ажиллах чадвартай

Нэмэлт мэдээлэл

Жич: Өргөдөл гаргагчийн материал тэнцсэн тохиолдолд ярилцлагад урина.

Сүүлийн нийтлэл